Er wordt per jaar 60 hectaren groenten geteeld rondom het bedrijf in West-Friesland. De groenten worden geteeld in het voorjaar, in de zomer en in de herfst. De oogst begin vanaf half mei tot eind november.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten bloemkool, zo telen wij de groene bloemkool, romanesco, paarse bloemkool en witte bloemkool. Naast de verschillende soorten bloemkool telen wij ook savooi kool, dit loopt van begin augustus tot begin december. In de periode van januari tot en maart leveren wij savooie kool uit de vriescel, die eerder geoogst zijn in oktober en november.

In 2018 zijn wij begonnen met het telen van spitskool.

De kracht van het bedrijf ligt in het feit dat wij snel kunnen schakelen tussen de verschillende producten. Zo zijn wij altijd op tijd met oogsten en wordt het product in de juiste verpakking verpakt.

De afzet van onze vollegrondsgroenten wordt voor 100% geleverd aan Etienne Ruigewaard. Deze samenwerking loopt al sinds eind jaren 90 naar tevredenheid van beide kanten. De savooie kool wordt ook geleverd aan Maatschap Broersen, waar het product verpakt wordt en doorverkocht aan hun klanten.